Multi-Vendor

Μέχρι σήμερα έχουν δημιουργηθεί περισσότερα από 1300 marketplaces με το Multi-Vendor παγκοσμίως. Και μόνο αυτό το γεγονός καθιστά το Multi-Vendor την πιο δημοφιλή λύση στην κατασκευή διαδικτυακών εμπορικών κέντρών (marketplaces) σε όλο τον κόσμο!

Χαρακτηριστικά πωλητή

build marketplace

Ξεχωριστός πίνακας διαχείρησης

Παρέχετε σε κάθε πωλητή έναν ξεχωριστό πίνακα διαχείρισης. Θα επιτρέψει στους προμηθευτές σας να διαχειρίζονται τις δικές τους ρυθμίσεις και προϊόντα.

Τα διαχειριστικά των πωλητών περιλαμβάνουν ακριβώς αυτό που χρειάζονται για να τροποποιούν το περιεχόμενό τους. Κάθε ένας θα λειτουργεί ξεχωριστά και δεν θα παρεμβαίνουν μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα θα μπορούν να:

 • Διαχειριστούν τις παραγγελίες, τα προϊόντα, τα φίλτρα, τις επιλογές και τα χαρακτηριστικά
 • Προσθέσουν διαχειριστές πωλητών με διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης στον καθένα
 • Προσθέσουν διαφορετικές σελίδες περιεχομένου, δημοσκοπήσεις, φόρμες και συνδέσμους
 • Ελέγξουν την κίνηση του λογαριασμού τους
 • Ορίσουν διαφορετικούς τρόπους αποστολής και φορολογικούς κανόνες
 • Επιλέξουν νόμισμα και Γλώσσα
 • Εισάγουν ή εξάγουν προϊόντα και παραγγελίες
store vendor

Ξεχωριστό μίνι κατάστημα για κάθε πωλητή

Αφήστε τους πωλητές σας να προωθήσουν το διαδικτυακό σας εμπορικό κέντρο. Στο Multi Vendor οι πωλητές θα μπορούν να έχουν ένα online κατάστημα εντός του Marketplace σας. Η διεύθυνση URL του συγκεκριμένου eshop θα περιέχει το όνομα της εταιρείας του πωλητή και θα μπορούν να το μοιραστούν για να προσελκύσουν πελάτες. Μπορεί να προωθηθεί ως ξεχωριστό κατάστημα από μόνο του.

Τα μικροκαταστήματα περιέχουν:

 • περιγραφή της εταιρείας του πωλητή
 • λογότυπο
 • προϊόντα
 • φίλτρα προϊόντος

Χρειάζονται μερικά λεπτά μόλις για να διαμορφώσετε το adjust their mini store.

multi language vendor

26 Ενσωματωμένες Μεταφράσεις

Προσελκυστε πωλητές από διάφορες χώρες του κόσμου. Δεν δεσμεύεστε από γλωσσικούς περιορισμούς καθώς το Multi-Vendor περιλαμβάνει 26 μεταφράσεις διαφορετικών Γλωσσών.

Δεν είναι μια μετάφραση που βασίζεται σε εργαλεία-μηχανές μετάφρασης, αλλά μια αυθεντική μετάφραση που έγινε από φυσικούς ομιλητές. Οι μεταβλητές γλώσσας μεταφράζονται για όλες τις ενότητες του Multi Vendor: αρχική σελίδα, σελίδες περιεχομένου και διαχειριστικό.

online shipping marketplace

Υπολογισμοί αποστολής χειροκίνητα σε πραγματικό χρόνο

Κάντε τη ζωή των πωλητών σας πιο εύκολη. Οι πωλητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν έως και 8 διαδεδομένους τρόπους αποστολής για τον υπολογισμό κόστους αποστολής παραγγελίας και όλα αυτά σε πραγματικό χρόνο. Δεν χρειάζεται να αναζητήσετε για κάποιο πρόσθετο ή να γράψετε κώδικα για την συγκεκριμένη λειτουργία.Το multi vendor σας δίνει αυτή τη δυνατότητα εγκατεστημένη προκαθορισμένα.

Εκτός από τους υπολογισμούς αποστολής σε πραγματικό χρόνο, οι πωλητές μπορούν να ορίσουν τις δικές τους μη αυτόματες μεθόδους αποστολής.Το σύστημα είναι αρκετά ευέλικτο: Οι χρεώσεις αποστολής μπορεί να εξαρτώνται από την τοποθεσία του πελάτη, το συνολικό κόστος παραγγελίας, το βάρος, ή ακόμη και τον αριθμό των αντικειμένων της παραγγελία.

multi store ecommerce platform

Σχόλια και Κριτικές

Αναπτύξτε τώρα τρις πωλήσεις σας με user-generated content.

Οι κριτικές είναι ζωτικής σημασίας για κάθε επιχείρηση που ενδιαφέρεται για τη φήμη της. Οι κριτικές πελατών βοηθούν τα καταστήματα να κερδίσουν και να εμφανίζουν μία καλή εικόνα κατά τη γνώμη των πελατών. Οι κριτικές επηρεάζουν άμεσα τους πωλητές, είτε θετικά είτε αρνητικά και συνεπώς το εισόδημά σας.

Το Multi-Vendor προσφέρει το σύστημα σχολίων και κριτικών με μία διαδραστική βαθμολογία με αστέρια. Οι πελάτες μπορούν να σχολιάσουν και να βαθμολογήσουν πωλητές , προϊόντα, κατηγορίες και παραγγελίες.

Οι πληρωμένες θετικές κριτικές είναι ανούσιες καθώς οι πελάτες επιθυμούν να δουν ειλικρινείς απόψεις για τους πωλητές και τα προϊόντα τους.Έχοντας αυτό υπόψην μας, δημιουργήσαμε έτσι το Multi-Vendor ώστε τα σχόλια και οι κριτικές να εποπτεύονται από τον διαχειριστή του καταστήματος και όχι από τους πωλητές.

multiple shopping carts

Ισολογισμός πωλητή, αναφορές πωλήσεων & στατιστικά στοιχεία

Δώστε στους πωλητές σας ένα προηγμένο εργαλείο ανάλυσης. Με το λογισμικό Multi-Vendor, οι πωλητές σας μπορούν να δουν λεπτομερή στατιστικά στοιχεία για τις πωλήσεις τους. Όπως ο διαχειριστής του καταστήματος, έτσι και οι πωλητές μπορούν να δουν τα στατιστικά τους σε διάφορα γραφικά ή πίνακες.

Επιπλέον, οι πωλητές μπορούν να δουν τις κινήσεις του λογαριασμού τους για να παρακολουθούν όλες τις πληρωμές και τις προμήθειες που αποδίδουν στον διαχειριστή του καταστήματος. Εκτός αυτού μπορούν επίσης να ελέγξουν τα στατιστικά στοιχεία εσόδων και δαπανών: σύνολικά και ανά περιόδους.

create your own marketplace

Πολλαπλά επίπεδα
πρόσβασης διαχείρισης

Αυξήστε το εισόδημά σας καταχωρώντας ορισμένες κατηγορίες προϊόντων σε μεμονωμένους πωλητές. Για παράδειγμα, μπορείτε να διαθέσετε μια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων σε έναν και μόνο πωλητή με κάποια χρέωση επιπλέον. Πολλοί διαφορετικοί πωλητές μπορούν επίσης να πουλήσουν τα προϊόντα τους σε μία συγκεκριμένη κατηγορία.

e-commerce marketplace

Εισαγωγή / εξαγωγή
προϊόντων

Εξοικονομήστε χρόνο στους πωλητές σας με σκοπό την ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Η διαχείριση προϊόντων πρέπει να είναι απλή και αποτελεσματική για να μπορεί να εξοικονομήσει αρκετό χρόνο στους διαχειριστές. Το Multi-Vendor σας επιτρέπει να εξάγετε τα προϊόντα σας σε μορφή CSV και να τα αποθηκεύσετε σε εξωτερικές βάσεις δεδομένων. Για παράδειγμα, σε ένα λογιστικο πρόγραμμα.

multivendor script

Μαζική επεξεργασία
προϊόντων

Εκτός από τη μαζική εισαγωγή, οι πωλητές έχουν ακόμη και τη δυνατότητα να επεξεργαστούν μαζικά τα προϊόντα τους.Η μαζική επεξεργασία πραγματοποιείτε και για τις 45 διαφορετικές παραμέτρους του προϊόντος.Για παράδειγμα, περιγραφή, μετα λέξεις-κλειδιά ή ποσότητα. Αυτή η λειτουργία μαζικής επεξεργασίας προϊόντων θα κάνει τη ζωή των πωλητών σας πολύ πιο εύκολη.

multivendor plugin

Προηγμένη αναζήτηση

Απλοποιήστε την καθημερινή ρουτίνα των πωλητών σας. Η επεξεργασία παραγγελιών θα είναι πολύ πιο αποτελεσματική με τα προηγμένα εργαλεία αναζήτησης που παρέχονται από το Multi-Vendor. Ακόμα κι αν υπάρχουν χιλιάδες αντικείμενα, οι διάφορες παράμετροι αναζήτησης που σας παρέχει το Multi Vendor θα βοηθήσουν τους πωλητές σας να εντοπίζουν εύκολα προϊόντα ή παραγγελίες.

multi vendor system

Αιτήματα κλήσεων

Μπορείτε πλέον να προσφέρετε εναλλακτικούς τρόπους διεκπεραίωσης παραγγελιών. Για την απλοποίηση της διαδικασίας παραγγελίας προς τους πελάτες, οι πωλητές σας μπορούν να λάβουν εισερχόμενα αιτήματα που ονομάζονται "Αγορά τώρα με 1 κλικ". Όταν ένας πελάτης επιλέξει το "Αγορά τώρα με 1 κλικ" εντός του προϊόντος, δημιουργείται μια νέα παραγγελία με την κατάσταση "Αναμονή κλήσης" για τον πωλητή.

marketplace website builder

Email ενημέρωσης παραγγελιών

Αποφύγετε τις καθυστερήσεις κατά την επεξεργασία και την αποστολή παραγγελιών. Με τις αυτόματες ειδοποιήσεις μέσω email, κάθε πωλητής λαμβάνει άμεσα ένα email για τις νέες παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί.

multi store system

Πολλαπλές επιλογές
νομισμάτων & φόρων

Προσελκύστε περισσότερους πωλητές από όλο τον κόσμο, καθώς το λογισμικό Multi Vendor μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε χώρα.Οι πωλητές μπορούν να επιλέξουν τοπικά νομίσματα και φόρους της εκάστοτε χώρας που όμως έχουν προκαθοριστεί από τον διαχειριστή του marketplace.

online marketplace template

Πολλαπλά πρότυπα σελίδων προϊόντων

Δημιουργήστε απεριόριστο αριθμό προτύπων για τις σελίδες των προϊόντων έτσι ώστε να μπορείτε να τα εναλλάσετε οποιαδήποτε στιγμή. Για παράδειγμα, ένας πωλητής με κοσμήματα πιθανότατα θα επιλέξει ένα πρότυπο σελίδας προϊόντος με μια μεγάλη εικόνα για να μπορεί να εμφανίσει τα μικρά αντικείμενα λεπτομερώς. Αντίθετα οι πωλητές που πωλούν ανταλλακτικά αυτοκινήτων ίσως να προτιμούν μια σελίδα προϊόντος με μεγαλύτερη περιγραφή.

cs cart multi vendor themes

Ενημερωτικές σελίδες περιεχομένου

Επιτρέψτε στους πωλητές σας να προσθέσουν διαφορετικό περιεχόμενο. Στο Multi-Vendor, οι πωλητές έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να δημιουργήσουν προϊόντα, αλλά και να δημοσιεύουν σελίδες περιεχομένου με κείμενα, εικόνες και βίντεο. Επίσης, μπορούν να προσθέσουν δημοσκοπήσεις και διάφορες φόρμες, όπως για παράδειγμα, φόρμες επικοινωνίας.

best multi vendor shopping cart

Προγράμματα επιβράβευσης (Loyalty)

Ενθαρρύνετε τους πελάτες να αγοράζουν περισσότερα και να ψωνίζουν τακτικά. Με το Multi-Vendor, μπορούν να παρέχουν ένα πρόγραμμα επιβράβευσης, μέσω του πρόσθετου εργαλείου "Reward points". Επιτρέπει στους πελάτες να κερδίζουν πόντους τους οποίους θα εξαργυρώνουν στις επόμενες αγορές τους.

Σύμφωνα με το Web Retailer, οι διαδικτυακές επιχειρήσεις που καταφέρνουν το 40% των πελατών τους να είναι επαναλαμβανόμενοι πελάτες, κερδίζουν 50% περισσότερα έσοδα από παρόμοιους πωλητές με ποσοστό επαναλαμβανόμενης πελατειακής σχέσης στο 10%.

multi order shipping

Έλεγχος αποθεμάτων
ενημέρωση χαμηλού αποθέματος

Παρέχετε στους πωλητές τον απόλυτο έλεγχο του αποθέματος του καταλόγου τους. Οι πωλητές μπορούν να παρακολουθούν το απόθεμα προϊόντων με δυνατότητα παρακολούθησης του ακριβούς αριθμού των προϊόντων που είναι διαθέσιμα.

Σε αντίθετη περίπτωση μπορούν να αλλάξουν τις ρυθμίσεις ελέγχου αποθεμάτων σε "Παρακολούθηση χωρίς επιλογές". Σε κάθε περίπτωση, είναι δυνατή και η απενεργοποίηση του ελέγχου αποθέματος εάν δεν τη χρειάζεστε.

Τι γίνεται αν ένα προϊόν έχει εξαντληθεί? Υπάρχουν τρεις επιλογές:

 • απόκρυψη προϊόντων που δεν είναι διαθέσιμα
 • επιτρέψτε σε πελάτες να αγοράζουν εκ των προτέρων
 • επιτρέψτε στους πελάτες να εγγραφούν και να ειδοποίηθουν μόλις το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο

Τέλος, για να μην εξαντληθεί ποτέ ένα προϊόν, υπάρχει δυνατότητα ειδοποίησης για τα προϊόντα που βρίσκονται σε χαμηλό απόθεμα..

service marketplace software

Όροι και προϋποθέσεις

Take legal matters into account. Το Multi-Vendor επιτρέπει στους πωλητές να προσδιορίζουν όρους και προϋποθέσεις λειτουργίας του καταστήματός τους, με τους οποίους θα πρέπει να συμφωνούν οι πελάτες για να ολοκληρώσουν μία αγορά.