Επαγγελματικές λύσεις για Online shop & Marketplace

CS-Cart

Η καλύτερη επιλογή αν θέλετε να ανοίξετε ένα ισχυρό και εντυπωσιακό ηλεκτρονικό κατάστημα

Με το CS-Cart μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με όλα όσα χρειάζεστε για να ξεκινήσετε αμέσως τις πωλήσεις.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

CS-Cart Ultimate

Η καλύτερη επιλογή αν θέλετε να ανοίξετε ένα εντυπωσιακό ηλεκτρονικό κατάστημα γεμάτο δυνατότητες

Με το CS-Cart Ultimate μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με όλα όσα προσφέρει το συνηθισμένο CS-Cart, καθώς και να προσθέσετε όσες βιτρίνες θέλετε και να τις διαχειριστείτε μέσω ενός μόνο πίνακα διαχειριστή, ακόμη και από το smartphone σας

Multi-Vendor

Η καλύτερη επιλογή αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα online marketplace

Με το Multi-Vendor μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας eBay, ένα Online εμπορικό κέντρο, όπου διαφορετικοί πωλητές προσφέρουν τα προϊόντα τους σε μια κοινόχρηστη αγορά όπου εσείς θα ρυθμίζετε τις δραστηριότητες τους.
complete ecommerce software

Γιατί το CS-Cart είναι η καλύτερη πλατφόρμα αγορών για τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου σας

35.000 επιχειρηματίες σε 172 χώρες έχουν επιλέξει το CS-Cart για τις επιχειρήσεις τους από το 2005. Το μεγαλύτερο μέρος των πελατών μας ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τον Καναδά και την Αυστραλία. Αλλά το CS-Cart είναι επίσης αξιόπιστο σε μακρινές, εξωτικές γωνιές του κόσμου. Πριν ανοίξουν τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα, όλοι οι πελάτες μας βρισκόντουσαν στο σταυροδρόμι με ένα σημαντικό ερώτημα: ποια πλατφόρμα αγορών να επιλέξουν.

Επέλεξαν το CS-Cart. Και να γιατί:

H πιο βραβευμένη πλατφόρμα Marketplace

Olive Crown

Βαθμολογία πλατφόρμας CS-Cart Marketplace

4.8 stars
4.8/5
4.8 stars
4.8/5
4.8 stars
4.8/5
4.7 stars
4.7/5
4.63 stars
4.63/5