Η εταιρεία

Το 2015 ξεκίνησε τη λειτουργία της το νέο Μέλος της οικογένειας CS-Cart Hellas, η CSCart Bizness, με σαφή προσανατολισμό στη δημιουργία Enterprise eShops και Marketplaces και την προώθηση του εξειδικευμένου λογισμικού  Multi-Vendor.

Το Multi-Vendor είναι η πιο γεμάτη δυνατότητες λύση αγοράς ηλεκτρονικού εμπορίου. Το προεπιλεγμένο σύνολο χαρακτηριστικών είναι αρκετά για την έναρξη και την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου έργου online αγοράς ενώ καθώς εμπορικό κέντρο μεγαλώνει, χρειάζεται συγκεκριμένη λειτουργικότητα με προσαρμοσμένες υπηρεσίες ανάπτυξης στις οποίες έχουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνική εξειδίκευση.

To Multi-Vendor έχει μέση βαθμολογία 4,75 από 5 αστέρια στις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες αξιολόγησης επιχειρηματικού λογισμικού στη βιομηχανία λογισμικού: SourceForge, Capterra, G2, TrustPilot και άλλες.

Εμείς παρέχουμε στις επιχειρήσεις μια έτοιμη πλατφόρμα για να ξεκινήσουν μια διαδικτυακή αγορά και τις βοηθούμε να προσεγγίσουν περισσότερο κοινό, να αυξήσουν τη γκάμα προϊόντων, να διεισδύσουν σε νέες αγορές και να εισέλθουν σε νέες περιοχές.

Μεταξύ των πελατών μας, μπορείτε να βρείτε μια μικρή εξειδικευμένη αγορά που ξεκίνησε για να πουλήσει χειροποίητα προϊόντα στο διαδίκτυο, αλλά και τεράστιες αγορές τύπου Amazon με εκατομμύρια προϊόντα και εκατοντάδες χιλιάδες πωλητές με ποιο πρόσφατο έργο μας το Shopflix.gr του Ομίλου Μαρινάκη.

 

Συνεχίζουμε με προσήλωση στην αποστολή μας: να προσφέρουμε στους επιχειρηματίες μια εύχρηστη πλατφόρμα αγοράς για γρήγορη εκκίνηση και ανάπτυξη χωρίς μια ολόκληρη ομάδα προγραμματιστών πίσω τους.

Πιστεύουμε ότι η επιτυχία των πελατών μας είναι η επιτυχία μας.