Φτιάξτε ένα Marketplace

Οι online αγορές αποτελούν το μέλλον του ηλεκτρονικού εμπορίου, αφού λόγω της πληθώρας σε μεμονωμένα eshop είναι πλέον δύσκολο για τους επισκέπτες να βρουν αυτό που ψάχνουν στις καλύτερες τιμές, αλλά και για τους Online εμπόρους είναι επίσης δύσκολο να πλησιάσουν τους πελάτες τους. 

Αυτό το πρόβλημα έρχονται να λύσουν οι Online Αγορές ή αλλιώς Marketplaces. Μαζεύουν σε ένα χώρο όλα τα προϊόντα από διαφορετικά καταστήματα και τα παρουσιάζουν στον επισκέπτη με πολλά και διαφορετικά κριτήρια επιλογής, ανάλογα με τις ανάγκες του επισκέτη. Προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σε εναλλακτικές και τιμές, ενώ προσεγγίζουν το marketing ποιο συγκεντρωτικά.  Και φυσικά η μεγάλη ευκαιρία εδώ για μικρότερες επιχειρήσεις που θέλουν να ξεχωρίσουν με ένα marketplace, είναι η εξειδίκευση σε ένα είδος (niche marketplace) ώστε να χτιστεί στο κοινό η άποψη, ότι αν θέλω να βρώ τα πάντα πχ για ελαστικά αυτοκινήτου, θα πάω σ΄αυτό το marketplace όπου έχει όλους τους online εμπόρους ελαστικών, πολλές προσφορές, tips και εξειδικευμένεη βοήθεια. Με άλλα λόγια είναι ο ειδικός στα ελαστικά.

 

Το Λογισμικό

Το Multi-Vendor το εξειδικευμένο λογισμικό της CS-Cart για τη δημιουργία ενός Marketplace, με τις 3 διαφορετικές εκδόσεις του (Multi-Vendor, Multi-Vendor, Plus και Multi-Vendor Ultimate) μπορεί να καλύψει κάθε παραπάνω σενάριο και μοντέλο χρεώσης αφού κάθε έκδοση έχει το ανάλογο χαρακτηρηστικό τρόπο χρέωσης για να επιλέξετε, ανάλογα με το τι έχετε σχεδιάσει να υλοποιήσετε.

Πιο βραβευμένη πλατφόρμα Marketplace

Olive Crown

Έχετε ερωτήσεις ?

Στείλτε μας ένα μήνυμα και θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με το λογισμικό μας.

Γιατί να επιλέξετε CS-Cart Multi-Vendor?

Πάνω από 500 λειτουργίες

Το λογισμικό μας σας επιτρέπει να ξεκινήσετε, να αναπτύξετε και να χτίσετε με επιτυχία την online Αγορά σας.

Εσείς επικεντρώνεστε στην προσέλκυση πωλητών και στην πώληση αντικειμένων, και όχι στην αγορά πρόσθετων και την παραγγελία προσαρμοσμένης ανάπτυξης για τα χαρακτηριστικά που λείπουν. Επιπλέον, ο αριθμός ενσωματωμένων πρόσθετων θα σας γλιτώσει από τον κόπο να συναλλάσσεστε με τρίτους προγραμματιστές και προβλήματα αναβάθμισης που προκαλούνται από ασυμβατότητα με νέες εκδόσεις του Λογισμικού.

Mobile Friendly: Οι πωλητές περιηγούνται σε μια Responsive βιτρίνα. Επίσης οι πελάτες έχουν δυνατότητα να επιλέξουν είτε μία Responsive βιτρίνα ή την εφαρμογή για κινητά.

Κάθε άτομο που εργάζεται ή ψωνίζει στην εικονική σας αγορά μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα smartphone και να αισθάνεται απολύτως άνετα. Τόσο η βιτρίνα όσο και ο πίνακας διαχείρισης στο CS-Cart marketplace είναι βολικά σε οποιαδήποτε συσκευή.

Ο πελάτης σας προτιμά να ψωνίζει στο διαδίκτυο μέσω μιας εφαρμογής; Κανένα πρόβλημα αφου μπορείτε να αποκτήσετε μια εγγενή εφαρμογή για κινητά. Οι προγραμματιστές μας το κατασκευάζουν για εσάς. Δεν θα τοποθετήσουμε μόνο την εφαρμογή σας στο Google Play και το App Store, αλλά θα την κατασκευάσουμε σύμφωνα με το γούστο σας, θα την αναβαθμίζουμε τακτικά και θα σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη. Ο πελάτης σας προτιμά ένα πρόγραμμα περιήγησης; Μην ανησυχείτε. Το Responsive Design θα προσαρμοστεί απρόσκοπτα στην οθόνη οποιουδήποτε μεγέθους.

          

Fully Customizable: Αλλάξτε το Marketplace με όποιο τρόπο που θέλετε

Για όσους αναζητούν ένα λογισμικό online αγοράς για να κάνουν ένα μοναδικό έργο, το Multi-Vendor είναι πραγματικά η Μοναδική λύση . Έχει 100% ανοιχτή πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα που το καθιστά πλήρως προσαρμόσιμο. Κανένα σημείο του δεν είναι κρυπτογραφημένο και φυσικά δεν χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον για να αποκτήσετε Πρόσβαση σε αυτόν.

Παρέχοντας ανοιχτή πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα,οι προγραμματιστές, αισθάνονται άνετα να εργάζονται με τα αρχεία Multi-Vendor. Επιλέξτε το λογισμικό online αγοράς πολλαπλών πωλητών και η ομάδα σας θα το εκτιμήσει.