Ερωταπαντήσεις

Υπάρχει κάποιο όριο στον αριθμό των προϊόντων που μπορώ να έχω στο κατάστημα μου;

Όχι. Με το CS-Cart μπορείτε να έχετε απεριόριστο αριθμό προϊόντων, καθώς και κατηγοριών. Χάρη στη χρήση της παγκοσμίως φημισμένης MySQL βάσης δεδομένων και άλλων σύγχρονων τεχνολογιών οπως το AJAX, το CS-Cart δεν σας περιορίζει σε αυτό τον τομέα με οποιονδήποτε τρόπο. Ακόμη και στην δωρεάν έκδοση!

 

Επειδή έχουμε πελάτες από όλο τον κόσμο, θα πρέπει να έχουμε το κατάστημα μας σε διάφορες γλώσσες. Είναι αυτό δυνατόν;

Ναι. Το CS-Cart είναι ένα πλήρως πολυγλωσσικό λογισμικό. Το πλήρες πακέτο διανομής CS-Cart περιλαμβάνει 33 γλώσσες μεταξυ αυτων: Αγγλικά, γερμανικά, ισπανικά, γαλλικά, ελληνικά, ιταλικά και ολλανδικά. Μπορείτε να επιλέξετε μόνον την αναγκαία γλώσσα ή γλώσσες κατά την εγκατάσταση του καταστήματος. 

Εξάλλου, το περιεχόμενο της κάθε σελίδας του CS-Cart τόσο στο storefront όσο και στο admin panel μπορεί εύκολα να μεταφραστεί σε οποιαδήποτε γλώσσα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να προσθέσετε μια νέα γλώσσα στο admin panel του CS-Cart μόνοι σας. 

Μπορώ να πουλώ ψηφιακά downloads, e-Books, λογισμικό, κλπ. με το CS-Cart;

Ναι. Το CS-Cart έχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψηφιακής διανομής προϊόντων. Μετά την αγορά ενός τέτοιου προϊόντος ο πελάτη σας θα λάβει ένα e-mail με το link για το αρχείο (αμέσως ή μόνο αφού εγκρίνετε την παραγγελία χειροκίνητα). Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να καθορίσετε μια χρονική περίοδο κατά την οποία το αρχείο μπορεί να κατεβεί. Μπορείτε να παρατείνετε αυτή την περίοδο για κάποια συγκεκριμένη παραγγελία, από το διαχείριση του καταστήματος από τη σελίδα με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας.

 

Το CS-Cart συνεργάζεται με το Apple Pay ή το Google pay;

Ναι. Οι τρόποι πληρωμής του Apple pay και του Google pay υποστηρίζονται από το CS-Cart. Εκτός από τα δύο αυτά συστήματα πληρωμών το CS-Cart έχει πλήρως ενσωματωμένες περισσότερες από 50 υπηρεσίες πληρωμών. 

Αν ο απαραίτητος πάροχος πληρωμών δεν είναι στον κατάλογο, μπορείτε πάντα να κάνετε μια αίτηση και θα αναπτύξουμε ένα προσαρμοσμένο module πληρωμής για εσάς.

 

Μπορώ να εμποδίσω την πρόσβαση του προσωπικού μου στις παραγγελίες και στις άλλες ευαίσθητες προσωπικές πληροφορίες;

Ναι. Το CS-Cart διαθέτει πολλαπλά επίπεδα διοικητικής πρόσβασης. Μπορείτε να δημιουργήσετε όσους διαχειριστές εσείς θέλετε και να ορίσετε διαφορετικά διοικητικά δικαιώματα σε αυτούς. Έτσι, ορισμένοι εργαζόμενοι θα μπορούν να διαχειρίζονται μόνο τα προϊόντα, ενώ άλλοι μόνο παραγγελίες κλπ.

Τι ειναι το PCI Compilant και είναι το CS-Cart PCI Compliant;

To PCI compliance (Payment card industry) είναι η τήρηση ενός συνόλου συγκεκριμένων προτύπων ασφάλειας που έχουν αναπτυχθεί για την προστασία των πληροφοριών μιας πιστωτικής κάρτας κατά τη διάρκεια και μετά από μια χρηματοπιστωτική συναλλαγή.

Το CS-Cart είναι PCI Compliant. Θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο για ένα σύγχρονο λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου.